Tanácsok

Szeretném megosztani veled az alapvető ápolási lehetőségeket,
melyek kozmetikánkban elérhetőek a kis kedvence számára!
Trimmelés, bűzmirigy kezelés, a kutya fültisztítás, kutya
fogkőtelenítés, kutya karomvágás stb.

Ejtsünk néhány szót az alapvető gondoskodásról.

A kutyusok rendszeres ápolása nem csak higiéniai jelentőséggel bír! A rendszeres ápolás, a kutya és a gazdi között bensőséges kapcsolatot alakít ki. Hiszen a simogatás, a fésülés, a kutyakozmetikába való ellátogatás, nem csak a külsejüket, a lelküket is ápolja! Kutyanyírás: A kutyanyírás jelentőséggel bír, mind a nyári hónapokban, mind pedig télen. Nem mindegy ugyanis, hogy […]

Egy csomag, ami jó ha mindig kéznél van

Nagyon hasznos, ha otthon (vagy ha sokat jártok kirándulni a kutyáddal, akkor az autóban is) tartasz egy előre összeállított elsősegélycsomagot, amiből vészhelyzet esetén pillanatok alatt elő tudod venni azt, amire kutyád ellátásához szükség van. Magyarországon elsőként egyedülálló módon a Nyújts segítő mancsot! Kutyaelsősegély (www.kutyaelsosegely.hu) állította össze az életmentő csomagot.

Hogyan utazhatnak a kutyák az autóban?

A világ egyik legboldogabb látványa az autó lehúzott ablakában vigyorogva bolhákat szellőztető, lebegő fülű kutya. Elégedett, mert világot lát, a menetszélben széles sávon érkeznek a szagingerek, annyi információ tolul az orrába egy perc alatt, amennyit mi egy hónapos internetezéssel sem tudunk magunkba szívni.